Welkom op MBOO

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3161 van /home/mboo/domains/mboo.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/mboo/domains/mboo.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

MBOO is een leverancier van duurzame bamboe planken & bamboe terrassen. MBOO heeft een portfolio van zeer hoogwaardige kwaliteit outdoor en indoor vloeren.

MBOO bamboe vloeren outdoor en terrassen outdoor is een uitstekend alternatief voor tropisch hardhout met vergelijkbare en soms zelfs betere eigenschappen. Met name de vormstabiliteit van deze planken zorgt ervoor dat uw terras ook na jarenlang buitengebruik er nog even strak bijligt. Een aanzienlijk hogere stabiliteit in vergelijiking met de holle “composiet” terrasdelen die steeds vaker op de markt te vinden zijn, met daarbij bovendien een warme en puur-natuur uitstraling, passend in de natuurlijke omgeving van uw tuin. 

MBOO bamboe vloeren en terrassen is een bedrijf dat sinds 2009 operationeel is in China en daar met een eigen vestiging actief is. Alvorens van start te gaan, is een uitgebreid onderzoek verricht naar de juiste producenten voor deze producten, waarbij met name de kwaliteitscontrole, de gebruikte grondstoffen en het uiteindelijke productie proces onder de loep zijn genomen. Hieruit zijn de beste producenten geselecteerd om verdere samenwerking mee aan te gaan. Door eigenhandige controle in China van de kwaliteit voorafgaand aan elke zending, kunnen de producten verzekerd van kwaliteit en levering verstuurd worden, om zodoende aan alle hoge eisen te kunnen blijven voldoen.  

MBOO bamboe vloeren en terrassen heeft de producten vermeld op deze site in principe altijd op voorraad en kunnen daardoor binnen 2 werkdagen worden geleverd op elke locatie in Nederland. Op verzoek (Email b@mboo.nl) kunnen ook andere verwante producten naar uw wens worden besteld, wij hebben inmiddels een uitgebreid netwerk aan producenten van bamboe producten in China opgebouwd. Dus geen tussenhandel, maar direct vanuit de fabriek vanuit China geleverd in Nederland. Verzekerd van betaalbare duurzaamheid!